Eline2

Dennis & Janneke trouwden in maart 2016 in Hotel vd Valk in Uden.

“Het hoogtepunt van onze trouwdag was toch wel de ceremonie door Eline. Hier krijgen we nog regelmatig complimenten over van de gasten. De opbouw van de ceremonie was perfect, alles kwam samen. Er werd luidkeels gelachen, in stilte geluisterd en mensen raakten ontroerd door wat werd verteld. Wij als bruidspaar stonden centraal en hebben enorm genoten van de manier waarop Eline onze liefde en geluk heeft verwoord. Het verhaal was persoonlijk, maar ook goed te volgen voor mensen die wat verder van ons af staan. We hebben Eline helemaal los gelaten in de aanpak van de ceremonie en we hadden het zelf niet beter kunnen bedenken. Na de ceremonie, kwamen er diverse gasten naar ons toe om te vertellen hoe bijzonder ze deze ceremonie hebben gevonden en een aantal zeiden zelfs dat ze nog niet eerder zo’n mooie en persoonlijke ceremonie hebben gezien. Als je een open, spontane en gepassioneerde ceremoniespreker wil, die iedereen kan raken, dan moet je zeker voor Eline kiezen! “

Meer recensies:

Mathijs & Judit“Op de grote dag was Eline onze trouwambtenaar. Ze leidde de ceremonie op prachtige wijze, waarbij ze ons en de gasten met veel creativiteit, warmte en humor langs ons liefdesverhaal voerde. De ceremonie werd hierdoor bijzonder persoonlijk, met een lach en een traan. Eline maakte onze huwelijksceremonie tot een schitterend moment waar we nog vaak aan terug denken!”

Jasper & Eva“In 2017 heeft Eline ons getrouwd. Wat was dat fantastisch! Op een persoonlijke, luchtige en betekenisvolle manier gaf ze een prachtige speech. Het paste helemaal bij ons en bij onze dag."

Dennis & Janneke“Het hoogtepunt van onze trouwdag was toch wel de ceremonie door Eline. Hier krijgen we nog regelmatig complimenten over van de gasten. De opbouw van de ceremonie was perfect, alles kwam samen."